Boreel Kazerne Deventer
Op dit project hebben 2 koppels van Cobetec gedurende 1 jaar o.a. alle gotentrajecten gemonteerd, kabeltraces, leidingwerk woningen gemaakt, hoofdverdelers en onderverdelers aangesloten. Tevens montage van brandmeldinstallatie, videofoons en signaleringsinstallatie in de parkeerkelder.
Meer foto's

  Brandweerkazerne Delft
Onze monteurs hebben hier gewerkt aan de licht- en krachtinstallaties in de plafonds en computervloeren, brandmeldinstallaties, noodverlichting en aansluiten van verdeelinrichtingen.
Meer foto's

  l'arc en ciel Deventer
Diverse monteurs van Cobetec zijn in dit pand verantwoordelijk geweest voor de verlichtinginstallaties en montage van de wandgoten. Tevens hebben zij de hoofd- en onderverdeelinrichtingen aangesloten.
Meer foto's

  Dorint hotel Schiphol
Op dit project hebben onze monteurs o.a. gewerkt aan de complete brandmeldinstallatie, verlichting en aansluitpunten van de congreszalen, keuken en technische ruimten. Tevens heeft een van onze monteurs de complete stortbouw meegewerkt (tunnelbouw).En een andere monteur heeft samen met een (vrouwelijke)monteur van de installateur de complete brandmeldinstallatie aangelegd.
Meer foto's

  Achmea Healtcenter Emmen
Complete installatie van de sterk- en zwakstroominstallaties in het pand.
Meer foto's

  VZA Ziekenhuisvervoer
Nieuw pand voor Ziekenhuisvervoer Amsterdam
Meer foto's

  Brandweerkazerne A'dam Osdorp
Dit project is afgemaakt door 4 monteurs van ons. De werkzaamheden waren; Licht en krachtinstallaties, beveilging, data en brandmelding.
Meer foto's

  De Reef Ypenburg
Onze monteurs hebben hier gewerkt aan alle voorkomende installaties in het pand. Van start tot einde project.
Meer foto's

  't Spectrum Schijndel
Op dit project hebben diverse monteurs van Cobetec van het begin tot het einde gewerkt. Onze monteurs hebben hier o.a. de gotentrajecten en wandgoten gemonteerd. Tevens de licht- en krachtinstallaties, domotica-bus systemen, data, brandmelding, beveiliging en verlichting.
Meer foto's

  Boels Verhuur Sneek
In samenwerking met de installateur hebben 2 van onze monteurs dit pand geinstalleerd. Het betreft montage van o.a. Kabelgoot, wandgoot, lichtlijnen, opbouw installaties in de bedrijfshal en in het kantoor.
Meer foto's

« Terug
Utiliteitsbouw
Woningbouw
Renovatie
Industrie
Meet- & Regeltechniek
Datanetwerken
Laagspanningsinstallaties
Brandmelding & Beveiliging
Paneel-, Kasten- & Machinebouw
Webdesign & realisatie: Media Solutions